Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

elinakos

Κλαρινογαμπροί σε μπουζουκλερί

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

«Όχι» στον Φούχτελ

nafplio fouxtel 2Αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και των Ενώσεων Θυμάτων των Καλαβρύτων (παρών ο Πρόεδρός της Χαρίλαος Ερμείδης και μέλη της), της Βιάννου (Αριστομένης Συγγελάκης), του Διστόμου (ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς), της Μουσιωτίτσας (Παναγιώτης Παππάς), του Ζαγορίου (Δημήτρης Χαντζαρόπουλος) και μαρτυρικών χωριών της Πελοποννήσου (Κώστας Αλεξίου και άλλοι)

καθώς και οι Σαράντος Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος κ.α. έδωσε δυναμικό παρών στο Ναύπλιο σε μια μαζική συγκέντρωση ενεργών πολιτών, αυτοδιοικητικών, πολιτικών κομμάτων και κινήσεων εναντίον της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης του κ. Φούχτελ.

nafplio fouxtel 2

Βροντοφωνάξαμε ΕΩΣ ΕΔΩ! στην λεηλασία και άλωση του περήφανου αυτού τόπου. ΕΩΣ ΕΔΩ! στη γερμανική στρατηγική διείσδυση στην ελληνική παραγωγική, πολιτική και πνευματική ζωή, μια διείσδυση που διαβρώνει τον πυρήνα της χώρας μας. ΕΩΣ ΕΔΩ! στην κατάλυση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. ΕΩΣ ΕΔΩ! στην υπονόμευση της Δημοκρατίας! ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!

Υπενθυμίζουμε ότι η κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενη «ελληνογερμανική συνέλευση» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας νεοαποικιακός θεσμός, αμιγώς γερμανικής εμπνεύσεως, παράγωγος της διαδικασίας άνευ όρων υποταγής της Ελλάδας στους δανειστές και τη Γερμανία. Αποτελεί τον κυριότερο, ίσως, από τους «θεσμούς», «ιδρύματα», «πρωτοβουλίες» και άλλα εργαλεία, που έχουν στη διάθεσή τους για την απόβασή τους στην Ελλάδα και την λεηλασία του εθνικού μας πλούτου.

nafplio fouxtel 1

Για τους σχεδιασμούς στην Ελλάδα του κ. Φούχτελ, του κ. Ρίχτερ, του κ. Σόιμπλε και της γερμανικής ελίτ ισχύει η παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»! Όπως επισημαίνει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα«ανομολόγητος στόχος επίσης των ποικίλων γερμανικών μεθοδεύσεων («Ελληνογερμανική Συνέλευση», αδελφοποιήσεις ελληνικών και γερμανικών δήμων, πρωτοβουλίες όπως το «Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον» και το «Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας» κ.α.) είναι να στραφούν οι Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις και οι Δήμοι της χώρας μας μακριά από την εθνική υπόθεση της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών και να απαλλαγεί η σύγχρονη Γερμανία από το άγος των ναζιστικών εγκλημάτων χωρίς «Δικαιοσύνη και Αποζημίωση».

 

Δεν θα το επιτρέψουμε. Ο πολύπαθος λαός μας, που στενάζει κάτω από τον Χειμώνα των Μνημονίων θα ξεσηκωθεί και θα σπάσει τα δεσμά του διεκδικώντας το δικαίωμά του στη ζωή, την πρόοδο και την ευημερία. Ας το έχουν αυτό υπόψη τους όσοι «πρόθυμοι» σπεύδουν αφελώς ή ιδιοτελώς να υπηρετήσουν τους γερμανικούς σχεδιασμούς!

Η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει προτεκτοράτο! Είναι μια χώρα με ένδοξη ιστορία την οποία και θα τιμήσει για μια ακόμη φορά! Με κάθε τίμημα

 

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας