Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Song for Kommeno

Ο ελληνάκος

Κι εγώ με τη σειρά μου δεν φοβάμαι τίποτα περισσότερο, απ’ το μυαλό της κότας. Απ’ το να υποχρεωθώ να συνομιλήσω με μια κότα ή μ’ ένα σκύλο, ή τέλος πάντων, μ’ ένα ζώο δυνατό πού βρυχάται. Τί να τους πω και πώς να τους το πω; Και μήπως δεν είναι εξευτελισμός, αν επιχειρήσω να μεταφράσω ή να καλύψω τις σκέψεις μου, κάτω από φράσεις απλοϊκές και ηλίθια νοήματα, για να καθησυχάσω τυχόν τη φιλυποψία μιας κότας, που όμως έχει άνωθεν τοποθετηθεί για να μας ελέγχει και να μας καθοδηγεί; Μάνος Χατζιδάκις

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΜΣΚ

msk shmaΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
1.ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΚΛ. ΕΙΔΩΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΩΤΗ   236
2.ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛ. ΕΙΔΩΝ κ. ΦΕΥΓΑ  520
3.ΗΛΙΑΚΑ LEDS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΣ  2192
4.ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ROUSTICANA  354
5.ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ  987

Περισσότερα...

Ο Νίκος Φιλιππίδης στο Κομμένο 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

filipidis neraidiotisΟ Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού μας συνεχίζοντας την διαμόρφωση του προγράμματος εκδηλώσεων μνήμης 2016 στις 11 Αυγούστου διοργανώνει δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη. Στο τραγούδι ο Κώστας Τζήμας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα εμπλουτιστεί κα άλλες εκδηλώσεις.

Περισσότερα...

Ο Μανώλης Μητσιάς στο Κομμένο

mitsiasΟ Μορφωτικός Σύλλογος Κομμένου τιμώντας την Μνήμη των 317 αδίκως σφαγιασθέντων χωριανών μας την Δευτέρα 16 Αυγούστου 1943 διοργανώνει την 9 Αυγούστου μεγάλη συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά.

Περισσότερα...

Συνέντευξη τύπου - Ορθή επανάληψη

dikaioh ligiades 3Τρίτη 9 Αυγούστου 9 -10 π.μ. ο Ηλίας Λάμπρης μιλήσει στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στην εκπομπή του Ανδρέα Παπασταματίου ¨Απολύτως σχετικό» με θέμα τις Εκδηλώσεις Μνήμης του Μορφωτικού Συλλόγου και τις Γερμανικές επανορθώσεις.

 © 2016 Ηλίας