Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

elinakos

Κλαρινογαμπροί σε μπουζουκλερί

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Επιμένουμε

fitofarmakaΗ μόλυνση των υδάτων είναι πλέον τόσο μεγάλη που η κατάσταση είναι μάλλον μη αναστρέψιμη. Οφείλει κάθε πολίτης ξεχωριστά και όλοι μαζί να προστατέψουμε το ήδη βεβαρημένο περιβάλλον. Περισσότερο όμως πρέπει να ευαισθητοποιηθούν οι φορείς της κάθε περιοχής.

Και ειδικά στην ευαίσθητη και τόσο σημαντική περιοχή του Αμβρακικού οι παρεμβάσεις θα πρέπει να είναι συνεχής και προσεγμένες. Έτσι και στο Κομμένο, όπου υπάρχει εστία μόλυνσης η άμεση επέμβαση επιβάλλεται. Μια τέτοια εστία βρίζεται στο γεφύρι στο αυλάκι, όπου γεμίζουν τα βυτιοφόρα οι παραγωγοί για να ραντίσουν τις καλλιέργειες με φυτοφάρμακα.

Παραμένει χωρίς κάδο απορριμμάτων το γεφύρι στο αυλάκι που βρίσκεται κοντά στον πόρο στο ποτάμι. Οι συσκευασίες από τα φυτοφάρμακα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες από τους παραγωγούς παραμένουν στο χώρο. Για ακόμα φορά προτείνουμε στους ραντιστές που γεμίζουν τα βυτιοφόρα στο συγκεκριμένο γεφύρι να μην πετάνε τις συσκευασίες, αλλά να τις μαζεύουν και να τις πετάνε σε κάδους απορριμμάτων.

Για τους φορείς του δήμου μας που δεν δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρον, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας