Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Παράταση ως τις 15 Σεπτεμβρίου για το Κτηματολόγιο

mariana kipos 4Παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου παίρνει η υποβολή των κτηματολογικών δηλώσεων. Την σχετική απόφαση για τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας υπέγραψε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς και ήδη έχει γνωστοποιηθεί στους βουλευτές των αντίστοιχων νομών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι και την έκδοση του ΦΕΚ θα έχουν αναδρομική ισχύ. Το αίτημα για παράταση ήταν καθολικό και διατυπώθηκε με έμφαση από τους φορείς της αυτοδιοίκησης, την Περιφέρεια και τους συμβολαιογράφους.

Μάλιστα όλοι επεσήμαναν την ανάγκη για εξάμηνη παράταση καθώς οι δηλώσεις που έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι σήμερα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

Την είδηση για την παράταση του Κτηματολογίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έκαναν γνωστή με ανακοινώσεις τους οι βουλευτές Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος και Κώστας Τασούλας και ο βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά από το γραφείο του Υφυπουργού.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 34 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας