Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

elinakos

Κλαρινογαμπροί σε μπουζουκλερί

Song for Kommeno

songs for kommeno

GUNTER "BABY" SOMMER

HISTORY

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Φαρμακεία

farmakeioΔιανυκτερεύοντα Φαρμακεία

Αρχή

Θέση «Καλατράβα». Όνειρο –Επινόηση - Δημιουργία

kalatrava 1Όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά, δεν γερνάει ποτέ Φραντς Κάφκα

Μπαίνοντας στην ευθεία στο πλαματερό στον Αμβρακικό στο Κομμένο, μια όμορφη κατασκευή στο λιοτόπι το Βαγγέλη (Γκέλα), θα συναντήσει ο επισκέπτης. Και μπορεί να καθίσει για ξεκούραση. Είναι μια ξύλινη κατασκευή που ο Βαγγέλης επινόησε και έκανε πράξη.

Και δημιούργησε ένα όμορφο μικρό χώρο. Το εμπνεύστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 που έγιναν στην Αθήνα και το ονόμασε «Καλατράβα» από το όνομα του Ισπανού αρχιτέκτονα που εργάστηκε στην κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων και στην αρχιτεκτονική παρέμβαση σε περιοχές της Αθήνας. Σύντομα οι χωριανοί έδωσαν το όνομα στην περιοχή «Θέση Καλατράβα».

 

Πραγματικά όμορφα συναισθήματα δημιουργεί στον επισκέπτη περνώντας τη γέφυρα και μετά τη στροφή βρίσκεται μπροστά στην ωραία αυτή εικόνα.

Όμως ο Βαγγέλης δεν σταματάει να δημιουργεί όμορφες εικόνες. Έχει καθαρίσει και τη γύρω περιοχή, με δικό του κόστος.

Τα όνειρά του είναι πολλά για τον Αμβρακικό. Και ιδέες απλές και πραγματοποιήσιμες. Όπως μας είπε αν κλαδευτούν τα αρμυρίκια (μυρχιές) χαμηλά θα δημιουργηθεί ένας σκιερός χώρος.

Με λίγη θέληση και βοήθεια από την τοπική κοινωνία θα μπορούσαν να γίνουν πράξη.

Cine Παλλάς

cine film

Σήμερον

στο ΠΑΛΛΑΣ

CINEMA

kinimatografikh lesxh artasΚινηματογραφική Λέσχη Άρτας

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας