Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

1η Λαϊκή Συνέλευση

koinotikografeioplateiaΤην Δευτέρα 6 Μαΐου έχει οριστεί η 1η Λαϊκή Συνέλευση του χωριού μας, ύστερα από απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο στις 8:00μμ.
Η Λαϊκή Συνέλευση ενός χωριού είναι μια σημαντική διαδικασία συμμετοχικής δημοκρατίας όπου οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συζητήσουν θέματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν συλλογικές αποφάσεις για την κοινότητά τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται για να συζητηθούν θέματα όπως η βελτίωση των υποδομών του χωριού, η διαχείριση των κοινοτικών πόρων, η ανάπτυξη προγραμμάτων κοινωνικής υποστήριξης ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά την κοινωνία του χωριού.
Στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, οι κάτοικοι του χωριού θα έχουν την ευκαιρία για να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν και να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της κοινότητάς τους. Η συμμετοχή όλων των κατοίκων είναι σημαντική για να εξασφαλιστεί η εκπροσώπηση των διαφορετικών απόψεων και η λήψη αποφάσεων που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες ολόκληρης της κοινότητας.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας