Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Στο κοινοτικό δρόμο

kapsimokaldiondromos1Ο κάθε δημότης πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες και τις οδηγίες που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η καύση κλαδιών πάνω σε κοινοτικούς δρόμους μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για την ασφάλεια των πεζών και των οδηγών, καθώς και να προκαλέσει περιβαλλοντικά προβλήματα.   Υπάρχει προβληματισμός στη δημοτική και κοινοτική αρχή για την συμπεριφορά ευτυχώς ελαχίστων. Γι' αυτό θα υπάρξει έλεγχος και τήρηση των κανονισμών, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος.

Αρχικά, η φλόγα μπορεί να προκαλέσει άμεση ζημιά στην επιφάνεια του δρόμου, λιώνοντας το ασφαλτικό ή το οποιοδήποτε άλλο υλικό που απαρτίζει την οδό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές ανωμαλίες στην επιφάνεια του δρόμου, καθιστώντας τον ακατάλληλο για την κυκλοφορία οχημάτων.

Επιπλέον, η φωτιά μπορεί να προκαλέσει θερμοκρασιακή επίδραση στο υλικό του δρόμου, προκαλώντας αλλαγές στη δομή του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπασίματα, ρωγμές και άλλες μόνιμες ζημιές που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια της οδήγησης.

Επιπλέον, η καπνοθολωτή και ορισμένες χημικές ουσίες που απελευθερώνονται κατά τη φωτιά μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του οδοστρώματος και τους περιβάλλοντες οικοσυστήματα.

Συνεπώς, η φθορά ενός δρόμου λόγω φωτιάς μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην ασφάλεια και την προσβασιμότητά του, καθώς και στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων που τον χρησιμοποιούν.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας