Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Α.Συγγελάκης:“Δεν θα επιτρέψουμε η Γερμανία να ξαναγράψει την ιστορία για να “γλιτώσει” τις οφειλές”

singelakisΣτο σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την επιχειρούμενη διείσδυση της Γερμανικής προπαγάνδας στα σχολεία της χώρας μας, όπως υποστηρίζει το Εθνικό συμβούλιο διεκδίκησης Γερμανικών αποζημιώσεων, αναφέρθηκε ο συνγραμματέας Αριστομένης Συγγελάκης, που μίλησε στην εκπομπή «Δημοσίως» του politica 89.8 και το Νίκο Παπαδάκη.

Όπως ανέφερε ο κ. Συγγελάκης: Η γερμανική κυβέρνηση ξαναγράφει την Ιστορία για να ενταφιάσει τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Όπως εξαιρετικά περιέγραψε ο σπουδαίος Γερμανός ιστορικός Καρλ Χάιντς Ροτ η Ο.Δ.Γ. καταθέτει υποκριτικά στεφάνια στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και δίνει συντάξεις σε χιλιάδες βετεράνους ναζί στη Γερμανία και σε άλλες χώρες αλλά αποκρούει προκλητικά την απόδοση των απαράγραπτων και άριστα θεμελιωμένων γερμανικών οφειλών.

Την τελευταία, μάλιστα, περίοδο η γερμανική κυβέρνηση επιχειρεί να διεισδύσει στα ελληνικά σχολεία για να μολύνει την ελληνική νεολαία με την προπαγάνδα της για την Κατοχή και την Εθνική Αντίσταση. Μεταξύ άλλων γράφουν π.χ. ότι ο βασικός υπεύθυνος για τον λιμό της Κατοχής ήταν ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός και όχι η μεθοδική λεηλασία του πλούτου των Ελλήνων από το Γ’ Ράιχ! Αφήνουν εντέχνως, να εννοηθεί ότι, τάχα, υπεύθυνη για τα ναζιστικά εγκλήματα εναντίον αμάχων είναι η Εθνική Αντίσταση! Και πολλά ακόμη κυριολεκτικά ανιστόρητα, απαράδεκτα, εξοργιστικά! Την ώρα που Γερμανοί δημοκράτες στηρίζουν με ανιδιοτέλεια τον αγώνα μας για Δικαιοσύνη & Αποζημίωση ως οφειλόμενη πράξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής βαρβαρότητας η γερμανική κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να μην έλαβε κανένα δίδαγμα από την Ιστορία και τα όσα φοβερά δεινά προκάλεσε ο Χίτλερ καταστρέφοντας την Ευρώπη και την ίδια τη Γερμανία!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Περισσότερα στο https://www.politica.gr/kriti/a-suggelakisden-tha-epitrepsoume-i-germania-na-xanagrapsei-tin-istoria-gia-na-glitosei-tis-ofeiles/?fbclid=IwAR0Er2jXk8WVo8aEZSIt4XdyZZQE5a531ZiEnxT3zqs3VKC5V87LDw_0NTI

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας