Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Υπόθεση Νοτόριους (Notorious) – Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016,ΣΙΝΕ «ΟΡΦΕΑΣ», 21:30

notoriousΜετά το αίτημα της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας, η επιθυμία και ευχή των μελών και φίλων της Λέσχης για προβολές στο θερινό σινεμά «Ορφέας» πραγματοποιείται.

Συμμετέχουμε στις θερινές προβολές που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων στον «Ορφέα» με δύο προβολές ταινιών, θεωρώντας υποχρέωσή μας την αξιοποίηση του χώρου και με τη διάθεση  να συμβάλλουμε όσο μπορούμε ώστε να αποκτήσει ο χώρος τη μορφή που του αρμόζει και για την οποία κατασκευάστηκε με σκοπό τη λειτουργία του ως θερινό σινεμά.


Οι προβολές που θα πραγματοποιηθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας είναι:
Υπόθεση Νοτόριους  (Notorious,  1946), Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ,Πρωταγωνιστούν: Κάρι Γκραντ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κλωντ Ρέινς, Αλέξης Μινωτής, Διάρκεια: 101’

Υπόθεση:

Η υπεράνω πάσης υποψίας Αλίσια Χούμπερμαν προσλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές για να διεισδύσει σε μια ομάδα ναζί που έχει καταφύγει στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μια σειρά παρεξηγήσεων θα απομακρύνουν σταδιακά τη γενναία ηρωίδα από τον γοητευτικό πράκτορα Ντέβλιν, τον άνθρωπο που την έχει σύρει σ’ αυτό το ριψοκίνδυνο παιχνίδι και τον οποίο έχει ερωτευθεί παράφορα.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας