Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Αμετανόητοι κλέφτες

eukaliptoi klemenoi 1Δεν πρόλαβε να φυτέψει ξανά τους ευκαλύπτους που είχαν κλέψει ασυνείδητοι ο καλός χωριανός μας Νίκος Βλάχος στο ανάχωμα και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που έκλεψαν άλλα δυο δέντρα.
Είναι μια σπουδαία και αξιέπαινη προσπάθεια που καιρό τώρα ξεκίνησε ο Νίκος Βλάχος να δενδροφυτεύσει το δρόμο στο ανάχωμα που τελευταία ασφαλτοστρώθηκε. Είναι ένας δρόμος που πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για πολλούς να περπατούν μέχρι το ποτάμι. Και ο Νίκος με προσωπική δουλειά και έξοδα δικά του έχει φυτέψει ευκαλύπτους κάνοντας την περιοχή πιο όμορφη.


Όμως κάποιοι ασυνείδητοι βγάζουν δέντρα για προσωπική τους χρήση. Όλοι αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα πληρώσουν για την πράξη τους.
Όμως παρά ταύτα όποιος θέλει δέντρα ας έρθει σε επαφή με τον Νίκο Βλαχο να του προμηθεύσει και όχι να προβαίνει σε άνομες ενέργειες. Γιατί ακυρώνει την σπουδαία προσπάθεια του Νίκου που σε λίγα χρόνια θα έχει δημιουργήσει μια ωραία εικόνα που όλοι μας θα θαυμάζουμε και θα χαιρόμαστε.

eukaliptoi klemenoi 2

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας