Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Άναψε και εσύ τη φλόγα της Αγάπης

mousiko floga 1Την Κυριακή στις 16 Φλεβάρη, το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε με ένα μουσικό σύνολο στην ημερίδα για τον παιδικό καρκίνο, που οργάνωσε στην πόλη μας η "Φλόγα", ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.
Ευχαριστούμε το σύλλογο "Φλόγα", για το εντυπωσιακό του έργο που το παρουσίασε στην ημερίδα η πρόεδρός του κυρία Μαίρη Τρυφωνίδου, την ημερίδα που οργάνωσε στην πόλη μας και για την πρόσκληση στο σχολείο μας.

Η "Φλόγα", έγινε σε μας κοντινή και φιλική από τη Γωγώ, το δικό μας παιδί, μέσα από τις όμορφες αφηγήσεις της, από τον ενθουσιασμό που μιλούσε για τις παρέες που έκανε στη "Φλόγα", για τις γιορτές που έκανε με τα άλλα παιδιά, για τις εκπλήξεις που έζησε, για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στις κατασκηνώσεις που πήγε μέσω της "Φλόγας", στην Ιταλία και στην Ιρλανδία. Είμαστε λοιπόν δίπλα στη "Φλόγα", ως τιμή σε όλα τα παιδιά που δίνουν αυτό το μοναδικό αγώνα. Θα είμαστε πάλι μαζί τον Μάιο τιμώντας τον αγώνα των παιδιών, τη δύναμή τους, την αισιοδοξία τους, την ελπίδα τους, την ίδια τη ζωή!
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Λυκείου, Κωνσταντίνο Γεροστέργιο (πιάνο), Μάιρα Κουλτουκτσόγλου (ακορντεόν), Γιώργο Καραγιάννη (ηλεκτρική κιθάρα), Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου (μπουζούκι), Κατερίνα Ζήση (κανονάκι), Γιάννη Παπαθανασίου (κιθάρα), Δημήτρη Σταυρούλα (κιθάρα), Χρυσόστομο Γκανιάτσα (ντραμς), Αγαθή Μπέτσα (κρουστά), τον μαθητή και τις μαθήτριες της χορωδίας, Αναστασία Τσιούρτη, Βάσια Δημολένη, Ελένη Παπασιώζου, Μαριλένα Παππά, Στέλλα Σούσκα, Παύλο Στεργιούλη, Δέσποινα Σκούρα, Ζωή Μπέτσα, Φιλύρα Φίλιππα και τους εκπαιδευτικούς, Λαμπρινή Λάμπρου, Πολυδεύκη Στεφανόπουλο και Παναγιώτη Γιαννούτσο που τραγούδησαν για τα παιδιά της " Φλόγας", για όλα τα παιδιά της "Φλόγας", που παραμένουν παντοτινά στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας και μας φωτίζουν με το ζεστό τους χαμόγελο!!!

Η Διευθύντρια
Ανθούλα Ζιώρη

mousiko floga 3mousiko floga 5mousiko floga 2

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας