Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Song for Kommeno

Ο ελληνάκος

Κι εγώ με τη σειρά μου δεν φοβάμαι τίποτα περισσότερο, απ’ το μυαλό της κότας. Απ’ το να υποχρεωθώ να συνομιλήσω με μια κότα ή μ’ ένα σκύλο, ή τέλος πάντων, μ’ ένα ζώο δυνατό πού βρυχάται. Τί να τους πω και πώς να τους το πω; Και μήπως δεν είναι εξευτελισμός, αν επιχειρήσω να μεταφράσω ή να καλύψω τις σκέψεις μου, κάτω από φράσεις απλοϊκές και ηλίθια νοήματα, για να καθησυχάσω τυχόν τη φιλυποψία μιας κότας, που όμως έχει άνωθεν τοποθετηθεί για να μας ελέγχει και να μας καθοδηγεί; Μάνος Χατζιδάκις

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Ιστορική έδρα!!!!

pinakida kommenou koboti 1Για μια ακόμα φορά δείχνουν την αδιαφορία τους για το ΚΟΜΜΕΝΟ και δείχνουν πως εννοούν την Ιστορική Έδρα του Δήμου μας. Και η πινακίδα που βρίσκεται στη διασταύρωση στην Εθνική Οδό στο Κομπότι η πινακίδα που πληροφορεί τους ταξιδιώτες έχει τα μαύρα της τα χάλια.

Από τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή κάποιοι έχουν γυρίσει πλάγια την φορά της πινακίδας με αποτέλεσμα όποιος θέλει να επισκεφθεί το Μαρτυρικό Κομμένο και Ιστορική Έδρα θα κατευθυνθεί προς την Άρτα. Ούτε αυτό το απλό πρόβλημα δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν οι τοπικοί μας.

pinakida kommenou koboti

Αμφιλοχία

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας