Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

elinakos

Κλαρινογαμπροί σε μπουζουκλερί

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

xersonisos diamartiriaΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (κυριολεκτικά) ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ" ΑΝΤΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Επειδή κάποιοι στο βαθύ γερμανικό κράτος θέλουν, ως κακές μάγισσες, να μας φιλέψουν δηλητηριασμένα και σάπια μήλα, τους απαντάμε: Δεν μασάμε! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΡΑ!

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, 4.30μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

 

Οι δήμαρχοι της Κρήτης γυρίζουν την πλάτη στους Δούρειους Ίππους και η φιέστα της υποτέλειας στη Χερσόνησο θα αποδειχθεί φιάσκο!


Διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Κι αμέσως μετά ξεκινάμε για τη Χερσόνησο, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία εναντίον των ύπουλων γερμανικών μεθοδεύσεων και όσων τις στηρίζουν!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Από τον Φούχτελ στον Μπάρτλε, τον εκλεκτό της Μέρκελ, που ανέλαβε καθήκοντα νέου πληρεξούσιου της Γερμανίας στην Ελλάδα. Ο Χριστιανοδημοκράτης και σκληρός νεοφιλελεύθερος κ. Μπάρτλε είναι τόσο φιλέλληνας που είχε δηλώσει ότι "είναι καλό να δανείσουμε τους Έλληνες επειδή, σ` αυτή την περίπτωση, οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα βγουν σημαντικά ωφελημένοι από τη διαφορά επιτοκίου", που δανείζεται η Ελλάδα (5% τότε) σε σχέση με το μηδενικό επιτόκιο που δανείζεται η Γερμανία για να επαναδανείσει τη χώρα μας! Διαβάστε: https://ef-magazin.de/…/2032-aktuelle-nachricht--griechenla

Χθες, εξάλλου, ο περί ου ο λόγος νέος Πληρεξούσιος της Γερμανίας στην Ελλάδα έδειξε τα δημοκρατικά του αισθήματα αφού δέχθηκε να φυγαδευθεί από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης αντί να πλησιάσει και να συζητήσει με την αντπροσωπεία από επιζώντες της Κατοχής και εκπροσώπους του κινήματος διεκδίκησης και της κρητικής κοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 4.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ! ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!
Υ.Γ. Πράγματι η Ο.Δ. της Γερμανίας, όπως έχει επισήμως παραδεχθεί, έχει θησαυρίσει κατά την περίοδο της κρίσης από τη διαφορά επιτοκίου δανεισμού εις βάρος του ελληνικού λαού και παρά τη ρητή της δέσμευση, δεν δέχεται να επιστρέψει τα κέρδη στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα κρύβεται σε ό,τι αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις από την Κατοχή. Ας αποδείξει ο κ. Μπάρτλε το "φιλελληνισμό" του, τρόπος υπάρχει!

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας