Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

psifoforos provato

«Οὐαὶ τοῖς ἡττημένοις»

και ηττημένοι είναι οι ψηφοφόροι

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Κάνουμε το χωριό μας πιο όμορφο

fitefsi dentron antlies01Ένα νέο αλσύλλιο δημιουργείται στο χωριό μας. Είναι στο δρόμο προς τη θάλασσα. Στις «αντλίες». Ο καλός ψαράς Γιάννης και οι φίλοι του πριν μερικά χρόνια ξεκίνησαν την ανάπλαση φυτεύοντας μερικά δέντρα και χρωματίζοντας μια παλιά βάρκα όπου φύτεψαν λουλούδια. Αυτό ήταν. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο που άνοιξε την όρεξη και περισσότερη δράση. Ύστερα από επικοινωνία με το Δασαρχείο Αγρινίου μας προτάθηκαν συγκεκριμένα δέντρα για την περιοχή λόγω της αρμύρας.

Την Τετάρτη 30 Γενάρη επισκεφτήκαμε τα φυτώρια και φορτώσαμε πάνω από 40 δενδρύλλια κυρίως ευκαλύπτους και λίγες χαρουπιές. Εδώ πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική συνεργασία με του υπαλλήλους του Δασαρχείου Αγρινίου που μας έδωσαν τις χρήσιμες συμβουλές τους για να την ανάπτυξη των συγκεκριμένων δέντρων.

Έτσι την Κυριακή 3 Φλεβάρη το μεσημέρι και παρά τον δυνατό αέρα που φυσούσε φυτεύτηκαν τα δενδρύλλια στις «αντλίες».

Και έπεται η συνέχεια….

fitefsi dentron antlies05fitefsi dentron antlies04fitefsi dentron antlies13fitefsi dentron antlies07fitefsi dentron antlies03fitefsi dentron antlies10fitefsi dentron antlies12fitefsi dentron antlies14fitefsi dentron antlies06

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας