Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

8ο δημοτικό-μουσικό σχολείο -1ο γυμνάσιο

8ο δημοτικό-μουσικό σχολείο -1ο γυμνάσιο
megalo tsirko 8dhmotiko 2Κλείνουμε τη σχολική χρονιά με... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το μεγάλο μας τσίρκο

του Ιάκωβου Καμπανέλλη
     «από όσα μας άφησαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, εκείνο που πιο πολύ με κάνει ξανά και ξανά να στέκω με δέος άμα το σκέφτομαι, είναι το θέατρο... το να αρνιόμαστε εμείς οι νεοέλληνες το θέατρο ή να το θίγουμε με οποιονδήποτε τρόπο δεν είναι τόσο βαρύ, όσο το να αρνιόμαστε την καταγωγή μας ;»


     Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το θέατρο Κάστρου της Άρτας την Παρασκευή10 Ιουνίου. Τα παιδιά από το μουσικό σχολείο με τα μουσικά τους όργανα αλλά και τις μελωδικές φωνές τους και οι μικροί μας «ηθοποιοί» κατάφεραν να πάρουν το πιο δυνατό χειροκρότημα και να συγκινήσουν το κοινό. Αφορμή για αυτή τη συνεργασία στάθηκε το πρόγραμμα «Μπροστά στο γυμνάσιο» που εκπονεί το σχολείο μας εδώ και χρόνια, και έχει ως στόχο την ομαλή μετάβαση των μαθητών από τη μια βαθμίδα στην άλλη. Και η συνεργασία αυτή πέτυχε . Καινούριες φιλίες, ζεστές αγκαλιές στα παρασκήνια... Ασφάλεια και ανακούφιση για τα παιδιά του δημοτικού ένα σκαλοπάτι πριν το γυμνάσιο...

megalo tsirko 8dhmotiko 1 megalo tsirko 8dhmotiko 4 megalo tsirko 8dhmotiko 5 megalo tsirko 8dhmotiko 3
   Ευχαριστούμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους για τη συνεργασία και την υπομονή τους... Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Λάμπρη που για μια ακόμη φορά, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του απέναντι στα παιδιά, ήταν εκεί αποθανατίζοντας με το φωτογραφικό του φακό τις όμορφες αυτές στιγμές.


     Εμπειρία μοναδική... ευχαριστώ παιδιά που μου τη χαρίσατε!!!
                                                           Λαγού Γεωργία, δασκάλα Ε τάξης 8ου δημοτικού σχολείο Άρτας


sotiris kastroΣημείωση: Στην εκδήλωση συμμετείχαν 3 παιδιά από το Κομμένο. Οι αδελφές Πανακούλια που συμμετείχαν  με ρόλους στο θεατρικό και ο Σωτήρης Λάμπρης που συμμετείχε στην ορχήστρα του Μουσικού Σχολείο που επένδυσε μουσικά την παράσταση. 

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας