Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ο ελληνάκος

elinakos

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Επιστολή Ευστ. Γιαννούλη. Ζητά οικονομική ενίσχυση παραγωγών

portokalia dipsasmeniΕπιστολή στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΛΓΑ προκειμένου να ενημερώσει για την παρατεταμένη ανομβρία και τη γενικότερη λειψυδρία που παρατηρήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και τώρα, απέστειλε ο δήμαρχος Νικ. Σκουφά, Ευστάθιος Γιαννούλης 

 Αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή, σας κάνουμε γνωστό ότι η παρατεταμένη ανομβρία και η γενικότερη λειψυδρία που παρατηρήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και τώρα τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική απώλεια παραγωγής στις καλλιέργειες του Δήμου μας. Στις ελαιοκαλλιέργειες παρατηρήθηκε κατά την άνοιξη σημαντική ανθόπτωση καθώς και σημαντική απώλεια παραγωγής λόγω της αρνητικής επίδρασης της ανομβρίας στην καρπόδεση. Επίσης, σημαντική απώλεια παραγωγής παρατηρείται στις τοπικές εσπεριδοκαλλιέργειες. Οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες συνδημότες μας, που αποτελούν τον κύριο πληθυσμό του Δήμου μας, έχουν μεγάλη απώλεια εισοδήματος.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η ανθρωπιστική κρίση βαραίνει τους ώμους κάθε οικογένειας, παρακαλούμε για την άμεση οικονομική ενίσχυση των αγροτών του Δήμου μας».

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας