Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ο ελληνάκος

elinakos

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Δήμος Σκουφά: Ομόφωνη διαγραφή για τον Κοσμά Βούλγαρη

skoufas kompotiΣτην διαγραφή από την παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Κοσμά Βούλγαρη προχώρησε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά ύστερα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε η παράταξη. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η παράταξη η οποία συνεδρίασε, συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και προχώρησε στην απόφαση αυτή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοσμάς Βούλγαρης με τη συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Δημοτικής Παρατάξεως της ομάδας της πλειοψηφίας, την οποία συστηματικά εκθέτει και παρακωλύει το έργο της, ενώ διεμβολίζει τη συνοχή της και αμφισβητεί το ρόλο και τις κατευθύνσεις του επικεφαλής Δημάρχου.

Από την ημέρα που του ζητήθηκε η παραίτηση και αντικαταστάθηκε από Αντιδήμαρχος με απόφαση του Δημάρχου που λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, σε δημόσιες συζητήσεις που διεξάγονται διακατέχεται από αντιπολιτευτική κριτική, παρόλο που στα Δημοτικά Συμβούλια ψηφίζει τις προτάσεις της παράταξης.

Επανειλημμένα και κατ’ εξακολούθηση επιδεικνύει ασέβεια προς το θεσμό και το πρόσωπο του Δημάρχου και αντισυναδελφική συμπεριφορά στα μέλη της Δημοτικής Παράταξης με μειωτικούς χαρακτηρισμούς, ανακρίβειες, ειρωνική διάθεση και απειλητικές εκφράσεις, κάτι που δεν μπορεί να συνεχίζει να γίνεται ανεκτό εκ μέρους μας.

Σημειωτέον ότι για τη συμπεριφορά του αυτή, η οποία απάδει προς την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου εν γένει, αλλά και ειδικότερα προς την ιδιότητα του Συμβούλου της Δημοτικής Παρατάξεως «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ », του έγιναν κατ’ επανάληψη συστάσεις και κλήθηκε σε συμμόρφωση από τον ίδιο τον Δήμαρχο, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις κατευθυντήριες γραμμές της Δημοτικής Παρατάξεως.

ΠΗΓΗ: www.epiruspost.gr

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας