Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

"Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ" στην Άρτα

papakostas o ftoxos sygenisΈνα ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό που αναζητά τα αίτια της διαφθοράς σε ένα πλαίσιο φτώχειας, άγνοιας και ματαίωσης

   Η Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, σε συνεργασία με το ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ και τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ "Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ", Θανάση και Νίκο Παπακώστα, προχωρούν σε μια μοναδική προβολή του οδοιπορικού αυτού, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα.

   Το ντοκιμαντέρ "Ο Φτωχός Συγγενής", σε σενάριο του Νίκου Ε. Παπακώστα και σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπακώστα, είναι στην ουσία ένα οδοιπορικό που αναζητά τα αίτια της διαφθοράς σε ένα πλαίσιο φτώχειας, άγνοιας και ματαίωσης, διασχίζοντας διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούνται προβληματικές εν συγκρίσει με αυτές που πληρούν τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης - τα πραγματικά και τα φανταστικά.

papakostas o ftoxos sygenis

   Πολίτες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Π.Γ.Δ.Μ, τη Ρουμανία και την Ιταλία μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με τον αντίκτυπο των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κοινότητες τους και τις διαδικασίες κατανομής τους, αποδεικνύοντας ότι τα πραγματικά προβλήματα της κακής διαχείρισης κεφαλαίων και της διαφθοράς περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν τοποθετούνται σε ένα πλαίσιο φτώχειας, απογοήτευσης, ανισότητας και άγνοιας.

   Στην προβολή θα παρευρίσκεται και ο σεναριογράφος του ντοκιμαντέρ, Νίκος Ε. Παπακώστας, ο οποίος θα μιλήσει για αυτό το οδοιπορικό, ενώ μετά το πέρας της προβολής θα πραγματοποιηθεί διάλογος- συζήτηση.

   Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ ΕΙΣΟΔΟΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΒΟΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας