Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

«Εντέλλεσθε» στο Αγρίνιο για το Ακτινολογικό της Άρτας.. Με παραιτήσεις απαντούν οι γιατροί

NOSOKOMEIO ARTAS 6η ΥΠΕ κάνει και πάλι το θαύμα της. Υπό τον κίνδυνο της πλήρους και ολοκληρωτικής κατάρρευσης του Ακτινολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο της Άρτας, βρήκε την εύκολη λύση, αναστατώνοντας το Αγρίνιο! Όπως έχει πράξει κατά το παρελθόν και με εντέλλεσθε μετακινούσε γιατρούς από τα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων προς άλλες κατευθύνσεις, τώρα με εντέλλεσθε και πάλι ζητά από το Αγρίνιο τη μετακίνηση ακτινολόγων στο Νοσοκομείο της Άρτας.Και μάλιστα όχι για λίγες βδομάδες αλλά για τρεις ολόκληρους μήνες που σημαίνει ότι ουσιαστική λύση στο διάστημα αυτό δεν διαβλέπεται.

Σύμφωνα με το έγγραφο που απέστειλε ο κ. Καρβέλης και δημοσιεύεται σε μέσα ενημέρωσης του Αγρινίου «προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου Άρτας, οι γιατροί ΕΣΥ, Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, του Γ.Ν. Αγρινίου, θα καλύπτουν εκ περιτροπής και τις εφημεριακές ανάγκες του νοσοκομείου Άρτας, από την λήψη της παρούσης και για χρονικό διάστημα 3 μηνών …»

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Αγρινίου απάντησαν ότι ήδη βρίσκονται σε καθεστώς υπερεφημέρευσης και δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν οι ανάγκες στην Άρτας ενώ σε έγγραφο τους προς το διοικητή κάνουν γνωστό ότι στην περίπτωση που παραμείνει το αίτημα για μετακίνηση θα παραιτηθούν.

Μάλιστα ακτινολόγος στο ΠΕΔΥ Αγρινίου που της ζητήθηκε η μετακίνηση απάντησε ήδη με παραίτηση.

Η κατάσταση τόσο στην Άρτα όσο και στο Αγρίνιο είναι δύσκολη. Στην Άρτα γιατροί δεν υπάρχουν και στο Αγρίνιο δεν περισσεύουν.

Οι μετακινήσεις με εντέλλεσθε, πάγια τακτική των τελευταίων ετών, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως τα ανακυκλώνουν.

ΠΗΓΗ: https://www.epiruspost.gr/entellesthe-sto-agrinio-gia-to-aktin/

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας