Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Ελληνάκος

elinakos

Κλαρινογαμπροί σε μπουζουκλερί

Song for Kommeno

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

Αρχή

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού»

mousiko xristougennaΤην Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:45, το Μουσικό Σχολείο Άρτας και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων παρουσιάζουν, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς»,  τη Χριστουγεννιάτικη μουσική ιστορία «Το όνειρο των Χριστουγέννων» της Κατερίνας Τσίτσα, με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πρόκειται για μια παιδική καντάτα για χορωδία με τη συνοδεία ορχήστρας που ζωντανεύει το όνειρο ενός φτωχού, ορφανού και άστεγου κοριτσιού. Στην ορχήστρα και τη χορωδία θα συμμετέχουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, ενώ στη θεατρική δραματοποίηση της καντάτας θα πρωταγωνιστήσουν οι μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων. Σε ένα όμορφο και χριστουγεννιάτικο κλίμα θα μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο γεμάτο δώρα, μάγους, γαλοπούλες και λιχουδιές…..

Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενείται παζάρι από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 17:45 στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς» σε μια εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά που φροντίζει και υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

 © 2016 Ηλίας