Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

ΕΟΣ Άρτας: Eκδηλώσεις προσφοράς και αλληλεγγύης

eos artas agioidoΟ Ορειβατικός σύλλογος Άρτας σας καλεί σε μια ομιλία με θέμα το αγαπημένο τετράποδο όλων των ορειβατών, το αγριόγιδο. Εισηγητής μας είναι ο κ. Χαρητάκης Παπαϊωάννου βιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη βιολογία διατήρησης και ο πρόεδρος του συλλόγου "Αγριόγιδο στα Βουνά - Balkan Chamois Society". Το αγριόγιδο είναι το θηλαστικό των ψηλών βουνών της Ελλάδας, ένα από τα απειλούμενα ζώα της βαλκανικής χερσονήσου.

Ας γνωρίσουμε όλοι λίγο καλύτερα το αγριόγιδο την Τετάρτη στις 11 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο γραφείο του συλλόγου μας Αμβρακίας 38.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αρταίων και στο Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Αναλυτικά:

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, ζάχαρη κτλ.
    Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων κτλ.

Επίσης, ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το αγαπημένο τετράποδο όλων των ορειβατών, το αγριόγιδο. Εισηγητής της εκδήλωσης είναι ο κ. Χαρητάκης Παπαϊωάννου βιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη βιολογία διατήρησης και ο πρόεδρος του συλλόγου «Αγριόγιδο στα Βουνά - Balkan Chamois Society». Το αγριόγιδο είναι το θηλαστικό των ψηλών βουνών της Ελλάδας, ένα από τα απειλούμενα ζώα της βαλκανικής χερσονήσου.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή ταινίας: Trekking στο Everest Base Camp και ανάβαση στο Island Peak 6189 m, ώρα 20:30, Χρήστος Λάμπρης.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αναρρίχηση (open climbing day) στην πίστα του Ορειβατικού για μικρούς και μεγάλους, ώρα 18:00 - 21:00.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Συλλόγου Αμβρακίας 38.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας